Merr një ofertë të menjëhershme
Leave Your Message
01020304

R&D dhe prodhimi

Angazhimi për të jashtëzakonshme
Inovacion & Cilësi

avantazhet 5g

Përparësitë

Ekipi ynë i R&D bashkëpunon me institutet e famshme vendase të kërkimit shkencor, është i pajisur me laborator të certifikuar të përputhshmërisë elektromagnetike EMC dhe mbrojtjes nga rrufetë në zhvillimin dhe testimin e produktit. Qendrat e ndryshme të eksperimenteve, dhomat e provës etj. simulojnë çdo mjedis të mundshëm për të testuar produktet tona dhe për të siguruar besueshmërinë e performancës së brendshme, anti-ndërhyrje dhe rezistente ndaj rritjes etj. të secilit produkt.

mbështetje9yf

Mbështetje

Me bazë në kryeqytetin Pekin, inxhinierët tanë të vjetër përbëjnë 60% të ekipit të Kërkimit dhe Zhvillimit, dhe personeli i R&D më shumë se 40% të numrit të përgjithshëm të punonjësve. Në 20 vjet, ne kemi marrë një numër patentash dhe të drejtash të pavarura të pronësisë intelektuale. Me strategjinë aktive të inovacionit, ne i përkushtohemi zhvillimit të zgjidhjeve rezistente ndaj shpërthimit që plotësojnë kërkesat më të larta të sigurisë në mënyrë që të krijojmë më shumë vlera të shtuara për klientët.

patentnbd

Patent

Kualifikimi dëshmon forcën, nderi dëshmitar madhështi! Gama e Pekinit Pinghe përmban pajisje me certifikatën gjermane të sigurisë funksionale TUV Rheinland (SIL3), miratimet ATEX, miratimet IECEx, Certifikimin e detyrueshëm të Kinës për produktet rezistente ndaj shpërthimit, Certifikimin e Shoqatës së Klasifikimit të Kinës, CE, FCC dhe çertifikata të tjera autoritative vendase dhe të huaja. Që nga viti 2021, Pekin Pinghe i janë dhënë më shumë se 150 çertifikata.

rreth_ssfkm

Produktiviteti

Baza e prodhimit të Pekinit Pinghe miraton automatizim të avancuar dhe pajisje dixhitale për të ndërtuar impiante prodhimi shumë inteligjente dhe të ndërlidhura.
Janë integruar të aplikuara sisteme softuerike të shumëfishta udhëheqëse ndërkombëtare për planifikimin dhe menaxhimin e burimeve, të cilat realizojnë simulim dixhital më optimal, bashkëpunim më efikas në shumë nivele, inspektim fleksibël të cilësisë së algoritmeve Al, parashikime të marketingut PLM, sistem të ndarjes dhe ripërdorimit të njohurive, mekanizëm për parandalimin e problemeve.

PËR NE

profilin e kompanisë

Si një markë më e mirë e njohur nga industria, Pekin Pinghe është fokusuar kryesisht në prodhimin dhe shitjet e R&D në zonën e kontrollit industrial, posedon një bazë të madhe prodhimi inteligjente. Produktet janë të një gamë të gjerë të përdorur në industrinë petrokimike të hapësirës ajrore, energjinë metalurgjike, energjinë dhe mbrojtjen e mjedisit, ndërtimin e anijeve dhe industrinë e biomjekësisë. Deri më tani, më shumë se 5 milionë copë funksionojnë të qëndrueshme në tregjet vendase dhe të huaja, cilësia jonë e shkëlqyer dhe shërbimi i jashtëzakonshëm janë njohur dhe vlerësuar shumë nga një numër i madh partnerësh.
Lexo më shumë
 • 2004
  Themeluar në janar 2004
 • 80
  80 milionë CNY
 • 1
  një bazë e madhe prodhimi inteligjente
 • 5
  5 milionë copë

produkteveproduktet e paraqitura

dërgoni kërkesë

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

DËRGONI KËRKESËN

Nderimet e kompanisëCERTIFIKATA

3C-111q
3C-2261
3C-3l55
3C-4l63
3C-5 vaj
3C-66gl
SIL (3)hm5
rezistent ndaj shpërthimit (1)azz
rezistente ndaj shpërthimit (2)x3u
rezistent ndaj shpërthimit (3)opb
rezistente ndaj shpërthimit (4)70k
Certifikata e të Drejtës së Autorit të Softuerit421
Certifikata e të Drejtës së Autorit të Softuerit42122
Certifikata e autorit të softuerit (3)gsw
Certifikata e patentës (1)cxy
Certifikata e patentës (2)h3g
Certifikata e patentës (3)pa6
Certifikata e patentës (4)n09
010203040506070809101112131415161718

Bashkëpunimi GlobalTREGU GLOBAL I SHITJES

Produktet janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone jashtë shtetit.
6579a7bl1j
partneri (1)37z
partner (2)uf
ortaku (3)85c
partneri (4)8s2
partneri (5)cdf
partneri (6)6to
ortak (8)a2k
partneri (9)nw3
partneri (11)ph0
ortaku (12)ak4
ortaku (13) p.sh
partneri (14)cwa
partneri (16) 3wf
(17)tny partner
ortaku (18)i3a
ortak (19)hqk
010203040506070809101112131415161718